Counter-Strike 2 и League Of Legends са заглавията, по които SEL провежда турнири. Ако бихте желали да предложите нова игра, моля свържете се с нас.

За повече информация относно таксата за участие, моля преподавателите да се свържат с нас.

Всяка игра има своя собствена лига, който продължава по време на учебната година. Отборите се състезават онлайн по време на редовния сезон. Класиралите се за следващата фаза ще бъдат поканени на финалите на живо в края на учебната година, където ще се борят за приза шампион на School Esports League Season 4.

Ученикът трябва да е записан в образователната система между 5-12 клас и училището да провежда занимание по интереси „Гейминг концепции“. Ако все още не е включено, се обърнете към класния си ръководител или учител, който смятате, че би бил подходящ да води заниманието и го запознайте със SEL.

Преподавателят по занимание по интереси „Гейминг концепции“ във вашето училище е отговорен за регистрацията на отбори и играчи, така че трябва да се обърнете към него.

По време на редовния сезон срещите се провеждат изцяло онлайн, така че играчите могат да играят от училище или от вкъщи.

Последвайте ни в социалните мрежи, където ще публикуваме всички новини, свързани със SEL. Също така препоръчваме да се присъедините към нашия Discord сървър за повече информация, да се запознаете с други играчи и да създадете нови приятелства! Освен това ще получавате новини и известия на посочения имейл адрес при регистрацията в SEL.

Също познати като еспорт, електронните спортове са форма на състезание, която се осъществява чрез електронни системи (по-конкретно видеоигри). Казано по-просто, електронните спортове са организирани състезания по видеоигри между професионални играчи, които често включват излъчване на живо с коментар и награден фонд за участниците. Изискват се отборна игра, комуникация, стратегическо мислене и лидерски умения, като във всеки традиционен спорт. Еспортът също е един от най-бързо набиращите популярност спортове в света.

Регистрацията за SEL Season 4 започва със започването на учебната година, а началото на редовния сезон е ноември.

Срокът за регистрация е до 10-ти октомври.

• Counter-Strike 2

– 5v5 (5 играчи срещу 5 играчи)

• League Of Legends

– 5v5 (5 играчи срещу 5 играчи)

Минимални Препоръчителни
OS: Windows 7 64-Bit (SP1) или Windows 10 64-Bit OS: Windows 10 64-Bit (latest Service Pack)
CPU: Intel Core i3-4340 или AMD FX-6300 CPU: Intel Core i5-2500K или AMD Ryzen R5 1600X
RAM: 4GB RAM RAM: 8GB RAM
HDD: 175GB HD HDD: 175GB HD
Video: NVIDIA GeForce GT 630 / AMD Radeon HD 6670 Video: NVIDIA GeForce GTX 670 / GeForce GTX 1650 или Radeon HD 7950
DirectX: Нужна е DirectX 12 съвместима система DirectX: Нужна е DirectX 12 съвместима система
Интернет връзка Интернет връзка
Звукова карта: DirectX Compatible Звукова карта: DirectX Compatible

 

Ако имате нужда от закупуване на ново оборудване или обновление на текущото, моля свържете се с нас, за да обсъдим възможностите, които нашите партньори предоставят.

SEL предоставя учебна програма, инфраструктура и платформа, даващи възможност на учениците да се включат в занимание по интереси „Гейминг концепции“ и да се състезават в игрите, които харесват. Те ще представят училището си и ще имат възможността да спечелят националния шампионат, както при всеки друг училищен спорт.

Някои училища предават техните мачове на живо в каналите си, ние подкрепяме тези инициативи. SEL също излъчва избрани срещи на живо всеки кръг, така че последвайте нашия Twitch канал, за да знаете кога излъчваме на живо.