TELUS International е иноватор, който създава, изгражда и предоставя следващо поколение дигитални решения на редица световни брандове в областта на обслужването на клиенти. TELUS International Bulgaria е най-големият работодател в сферата на BPO (Business Process Outsourcing) индустрията. Благодарение на компанията всеки човек с интереси и познания в областта на видеоигрите може да превърне любимото си хоби в кариера.

Екипът на компанията в България наброява над 3500 души, които работят в София и Пловдив, а гейминг екипът ни е най-големият у нас в сферата на съпорта! В TELUS International Bulgaria имаме над 1500 служители заети в поддръжка на гейминг индустрията. Работим с най-известните световни брандове за мобилни, PC и конзолни игри. Геймс съпортът е всеобхватен – от отговори на клиентски запитвания, през техническа поддръжка на игрите, модериране на форуми, поддръжка на акаунтите на игрите в социалните мрежи до участие в гейм конвенции и турнири. Грижим се за обслужването на крайните потребители на нашите клиенти чрез различни комуникационни канали като чат, имейл и социални мрежи.

TELUS International Bulgaria предоставя на служителите си едни от най-модерните и комфортни работни пространства у нас, както и множество допълнителни социални придобивки като допълнително здравно осигуряване, фитнес, йога, психолог, безплатна карта за градски транспорт, и други. Това са само част от нещата, които ни правят “компанията на щастливите хора“.

А днес ти даваме 6 причини защо да работиш при нас като геймс съпорт:

 1. Ти обичаш игрите – и ние ги обичаме!
  Споделяме твоята страст и ти предоставяме възможността игрите да са твоята професия. Да, част от работата като геймс съпорт е всъщност да играеш и познаваш игрите!
 2. Ще се запознаеш с хора от цял свят!
  Екипите ни са много интернационални, а хората в тях – позитивни, усмихнати, цветни и интересни. Имаме колеги от над 50 националности. Всеки идва със своята уникална история и с интересни факти за държавата, от която е.
 3. Ще подобриш нивото на езика си!
  Неминуемо, колкото и добре да знаеш един чужд език, винаги има какво ново да се научи. Работата ти ще е да общуваш с играчите на техния език и можеш да научиш много от тях като носители на езика. Включително и най-новите гейминг термини и тайни кодове на гейминг обществото!
 4. Ще имаш достъп до всички ъпдейти и цялата информация “от кухнята”!
  Готино, нали? Е, само че не бива да го споделяш поради политиките за конфиденциалност, но колегите ти винаги ще са насреща да споделят вълнението ти!
 5. Имаш възможността да видиш какво се случва зад кулисите!
  Как работи една огромна гейминг компания отвътре, какви са позициите и ролите в нея, какви са препятствията и решенията, пред които са изправени? Ще знаеш всичко това и ще имаш шанса да си част от него!
 6. Ти си връзката между играчите и разработчиците!
  Научаваш най-интересното и от двата свята и споделяш вълнението и на двете страни.

Убедихме ли те? Сигурни сме, че да! Влез и провери отворените ни позиции още сега на http://telusbg.com/