SCHOOL ESPORTS LEAGUE

School Esports League (SEL) предоставя възможност на всички ученици да използват електронните спортове като платформа за придобиване на важни умения за комуникация, колаборация и решаване на проблеми, необходими за кариерно и личностно развитие. Ние свързваме ученето и играта в и извън класната стая, за да създадем иновативна учебна среда в българските училища, която да стимулира учениците чрез техния интерес към електронните спортове.

Улесняваме интеграцията като предлагаме цялостно решение за започването на занимание по интереси по електронни спортове – разработена и адаптирана учебна програма, и напълно функционална турнирна платформа. Учениците се състезават онлайн през цялата учебна година в редовния сезон, като най-добрите получават шанс да станат училищни шампиони на финалите на живо в края на учебната година.

ИГРИ

СТРУКТУРА НА ЛИГАТА

Отборите се разпределят в лиги и групи за всяка игра, като сезонът е разделен на две части – редовна и финална фаза. По време на редовния сезон училищните отбори ще играят по 1 официален онлайн мач седмично, а най-добре класиралите се ще имат шанс да се изправят един срещу друг на финалите на живо в края на учебната година и да спечелят School Esports League Season 4.

Повече детайли относно структурата, графика, мачовете и дните, в които ще се провеждат, ще бъдат публикувани след записването на всички отбори.

График

Без притеснения относно кога е следващата ви среща и срещу кого. Нашият подробен график ви дава цялата информация, от която имате нужда. Вашата единствена задача е да се фокусирате върху победата.

Статистика

Следете как се представя отборът ви, както и опонентите ви, с помощта на нашата генерална класация. Подробната ни индивидуална статистика ще ви помогне с анализа на представянето на всеки играч и при проучването на опонентите ви.

Турнирни формати

Поддържаме всички турнирни формати за нашата училищна лига. По този начин имаме възможността да осигурим честна, интересна и успорвана игра, давайки равен шанс на всички училища да станат национални шампиони в SEL Season 4.

Поддръжка

Нашите еспорт специалисти са в готовност да ви помогнат с всеки един аспект. От започването на занимание по интереси “Гейминг концепции” и включването в SEL Season 4, до турнирни и технически въпроси, винаги може да разчитате на тях.

СВЯТ ПЪЛЕН С ВЪЗМОЖНОСТИ

Електронните спортове отварят много възможности за учениците. Независмо дали се интересуват от състезателния аспект, програмиране, дизайн, социални медии, коментар, анализи или просто прекарване на време с приятели – училищните електронни спортове осигуряват възможност за това.

БЕЗ НУЖДА ОТ ОПИТ

Ние правим еспорта страхотно преживяване, независимо от опита на играчи и учители. С нашите готови за интеграция инструменти и интереса на учениците, вашата единствена задача, като учител, ще бъде да напътствате децата и да подкрепяте ентусиазма им.

ОТКЛЮЧЕТЕ ПОЛЗИТЕ

КАРИЕРНИ ПЪТИЩА

Електронните спортове предоставят перфектна възможност на учениците да навлязат в непрекъснато развиващата се сфера на видеоигрите. Заниманието по интереси “Гейминг концепции” ще им помогне да се запознаят с вълнуващите възможности за кариерно развитие в бизнес и креативен план.

ОТВЪД ЕСПОРТА

Гейминг индустрията е тясно свързана с други големи и процъфтяващи индустрии, като развлекателната и технологичната. Запознаването с гейминг екосистемата и света на електронните спортове дава по-ясна представа на учениците за широкия спектър от бъдещи кариерни възможности пред тях.

АКАДЕМИЧНИ ПОЛЗИ

Ангажираните ученици се представят по-добре в училище. Еспортът има уникалната способност да привлича и ангажира широки маси. За много от учениците това ще е не само първа възможност да изучават материя, към която имат силен личен интерес, но и шанс за първи път да бъдат част от официална училищна спортна дейност заедно с деца, които споделят същите интереси.

РАЗВИТИЕ НА УМЕНИЯ

Личностното развитие върви ръка за ръка с академичните успехи. Електронните спортове в същността си са социална дейност, развиваща комуникацията, работата в екип, стратегическото и аналитично мислене, както и уменията за вземане на решения и решаване на проблеми.