TDB Play

В TDB Play правим яки неща с гейминг. Ако не – обвиняваме ретроградния Меркурий. Елате в дискорда ни и кажете “здрасти”

Facebook
Instagram
TikTok
Discord

Ardes.bg

Страстта към компютърните технологии, желанието да предложим най-доброто решение на потребителите, да превърнем употребата на техниката от нещо обикновено в удоволствието да им служи възможно най-дълго, да виждаме усмивките на своите лоялни клиенти – това е нашата формула за успех и причината да имаме четвърт век история зад гърба си.

Ние, екипът на Ardes.bg, сме подготвени да посрещнем вашите желания – ако геймингът ви е в кръвта, ако сте творческа натура, развивате успешен бизнес, имате нужда да създаде свой кът за забавление или сте запален да направите дома си още по-смарт. Портфолиото ни от продукти включва както необходимите на съвременния човек лаптопи и компютри, периферия, така и специализирани продукти за взискателните геймъри, любители на музиката, спорта, влогърите и тези, които обичат да запечатват в движение специалните моменти с нов смартфон.

Каквото и да ви е нужно, ние сме тук, за да окажем съдействие и да ви консултираме при избора на техника. Можете да ни посетите в нашите магазини в София, Пловдив, Варна или Бургас. Ако онлайн шопингът е вашият начин да спестите време, електронният ни магазин www.ardes.bg ще ви предложи море от продукти, удобна навигация, за да стигнете до това, което търсите. Възникнат ли въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия онлайн екип.

И не забравяйте, ако искате да научавате повече за света на технологиите, можете да ни последвате в социалните мрежи:

Facebook
Instagram
YouTube
TikTok