TELUS International Bulgaria

С екип от над 3500 души в София и Пловдив, TELUS International Bulgaria е най-големият работодател в аутсорсинг сектора в България и предоставя иновативно обслужване на клиенти от цял свят на над 50 езика. Общият брой на служителите на глобално ниво е почти 50 000.

TELUS International също е компанията с най-голям брой служители, обслужващи гейминг индустрията в България и поддържат едни от най-популярните компютърни игри на над 15 езика. Това автоматично превръща фирмата в мечтано работно място за много млади хора, които са израснали с тези игри и продължават да играят.

За да се погрижи за здравето и сигурността на служителите си по време на Covid-19 кризата, компанията мести над 85% от тях в режим на работа от вкъщи. Всички гейминг проекти на TELUS International Bulgaria в момента работят изцяло от вкъщи.

Компанията предлага на служителите си, разположени в три офиса в София и Пловдив, едни от най-модерните и комфортни работни пространства у нас, както и над 40 допълнителни социални придобивки като собствен фитнес, йога, групови тренировки, психолог, масажи, Multisport карти, транспортни карти и други.

Освен това, компанията предоставя гъвкаво работно време и отлични възможности за кариерно развитие. Статистиката сочи, че над 80% от служителите, които към днешна дата заемат мениджърска позиция в компанията, са започнали своята кариера като специалисти „Обслужване на клиенти”.

И в момента TELUS International Bulgaria продължава да набира кадри, владеещи чужди езици, които да работят за едни от най-бързоразвиващите се брандове в света в областта на технологиите, туризма, финансовите услуги и гейминг индустрията.

За повече информация относно отворените работни позиции в TELUS International Bulgaria натиснете тук.