Counter-Strike 2

Counter-Strike 2 (CS2) е най-популярната игра в жанра шутър от първо лице в сферата на електронните спортове. Два отбора от по 5 играчи се състезават до спечелването на 13 от 24 рунда, изпълнявайки различни цели.

Играчите закупуват оръжия, бронежилетки и друго снаряжение в началото на всеки рунд, като трябва да управляват не само икономиката си в играта и да комуникират помежду си, но и да координират множество аспекти от отборната си игра, за да увеличат шанса си за победа.

Изтеглете
Правила
Научете повече

LEAGUE OF LEGENDS

League of Legends е една от игрите на поколението, която допринася значително за развитието и популяризирането на електронните спортове. Играта е от жанра Мултиплеър Онлайн Батъл Арена (MOBA) и е известна с комплексната си стратегия и бързо развиващо се действие (геймплей).

Два отбора от по 5 играчи се изправят един срещу друг, като всеки играч си избира герой (Champion), всеки със свои уникални качества и способности. По време на играта тези герои се развиват, отключвайки и подобрявайки нови способности. Целта на всеки отбор е да унищожи основния обект (Nexus) в противниковата база.

Изтеглете
Правила
Научете повече